Dolar 35,4856
Euro 36,4774
Altın 3.091,70
BİST 9.977,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne 12°C
Açık
Edirne
12°C
Açık
Paz 11°C
Pts 8°C
Sal 11°C
Çar 13°C

KTSO, “KOSGEB Girişimcilik Destekleri 3. Çağrı Bilgilendirme Toplantısı”nda Ev Sahibiydi

KTSO, “KOSGEB Girişimcilik Destekleri 3. Çağrı Bilgilendirme Toplantısı”nda Ev Sahibiydi
6 Aralık 2024 19:27
715

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) tarafından İmalat Sektörü’nde faaliyet gösteren üyelerine yönelik olarak Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli İl Müdürü Mahmut Özkaya’nın sunumu ile “KOSGEB Girişimcilik Destekleri 3. Çağrı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.
06 Aralık 2024 Cuma günü saat 14.30’da Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya İmalat Sektörü’nde faaliyet gösteren oda üyesi firmaların yetkilileri katıldı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli İl Müdürü Mahmut Özkaya, girişimcilere ve işletmelere sağlanan destekler arasında yer alan; “İş Kurma Desteği”, “Personel Giderleri Desteği”, “İş Geliştirme Desteği”, “Makine-Teçhizat ve Kalıp Giderleri”, “Yazılım Giderleri”, Personel Giderleri” ve “Hizmet Alım Giderleri” gibi konularda bilgiler verdi. Bu desteklerin Toplam Üst Limiti’nin 2 milyon TL. olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.