Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne 26°C
Parçalı Bulutlu
Edirne
26°C
Parçalı Bulutlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 24°C
Per 26°C

Çalışmalar bitirilene kadar trafiğe kapalı olacak!

Çalışmalar bitirilene kadar trafiğe kapalı olacak!
6 Mayıs 2024 20:38
331

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Atatürk Bulvarı (D-100 Karayolu) DSİ Kavşağı-Migros Market Kavşağı arasındaki yol üzerinde asfalt çalışması yapılacağını bu sebeple; 7 Mayıs Saat: 07.00 itibarı ile Atatürk Bulvarı (D-100 Karayolu) DSİ Kavşağı ile Migros Market Kavşağı arasındaki yolun, çalışmalar bitirilene kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.
Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi;

Atatürk Bulvarı (D-100 Karayolu) DSİ Kavşağı-Migros Market Kavşağı istikametindeki yol üzerinde asfalt çalışması yapılacaktır.

Bu sebeple; 07.05.2024 tarihi, Saat: 07.00 itibarı ile; Atatürk Bulvarı (D-100 Karayolu) DSİ Kavşağı ile Migros Market Kavşağı istikametindeki yol, çalışmalar bitirilene kadar trafiğe kapalı olacaktır. Bu istikamette giden araçlar sanayi içerisine ve Güney Çevre Yoluna yönlendirilecektir.
Çalışmalar esnasında; çalışanların ve sürücülerin güvenliği ve konforu için trafik kurallarına riayet etmeniz önemle rica olunur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.