Dolar 32,2804
Euro 35,0323
Altın 2.473,64
BİST 10.538,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne 26°C
Açık
Edirne
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 28°C

İba’nın, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

İba’nın, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
11 Eylül 2023 00:30
188

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletin teveccühü ile AK Parti’nin iktidarında Türkiye’de her alanda olduğu gibi eğitim alanında da önemli çalışmalar yapıldığını belirten İba, “Okul genç dimağlara, insanlığa hürmeti, millet ve memlekete muhabbeti, şeref-i istiklâli öğretir” diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünü hatırlatarak, her zaman eğitimi önceliklerinin başına aldıklarını ve eğitim yatırımlarının devam edeceğini söyledi.
Yaz spor okulu ve çeşitli kurslarla verimli bir tatil sürecinin ardından öğrencilerin yeniden okula başlamanın heyecanı yaşadıklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla önemli bir mesaj yayımladı. Milletin teveccühü ile AK Parti’nin iktidarında Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi eğitim alanında da önemli çalışmaların yapıldığını belirten İba, “Okul genç dimağlara, insanlığa hürmeti, millet ve memlekete muhabbeti, şeref-i istiklâli öğretir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünü hatırlatarak, her zaman eğitimi önceliklerinin başına aldıklarını ve eğitim yatırımlarının devam edeceğini söyledi.
“Öğrencilerimizin heyecanına ortak oluyoruz”
Geleceğin teminatı olan öğrencilerin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın heyecan ve mutluluğunu onlarla birlikte yaşadıklarını aktaran Başkan İba, Edirne’de 57 bin 840 öğrencinin eğitim hayatına devam edeceğini hatırlattı.
Türkiye’yi güvenle geleceğe taşımak için her zaman birinci önceliğin eğitim olduğunun altını çizen Başkan İba, “2023-2024 eğitim ve öğretim sezonunun öğrenciler, öğretmenler, aileler ve bütün ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bütün idarecilerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.