Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Edirne 24°C
Açık
Edirne
24°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 21°C
Per 20°C

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır”

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır”
9 Kasım 2023 10:27
407

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı mücadelenin, ortaya koyduğu vizyonun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamakta ve ona hayranlığımız bir kat daha artmaktadır. Kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Kurtuluş Savaşı ile Türk Milleti’nin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Atatürk’ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız. Büyük Atatürk, açtığın yolda, gösterdiğin hedefler doğrultusunda ilerlemek aziz milletimizin her zaman ortak gayesi olmuş ve olmaya devam edecektir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; Fikirleri, hayata geçirdiği eserler ve milletimize bıraktığı milli ve manevi değerler ile gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır. Türk Milleti olarak böyle bir lidere sahip olmakla duyduğumuz onur hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Atatürk’ün koyduğu ilkeler sayesinde bugün Türkiye’nin çağdaş uygarlık seviyesinde olduğu, bunu engellemeye çalışan iç ve dış mihraklara karşı mücadelenin de sürdürüleceğine inancımız tamdır. Onun fikirleri ve eserleri bizler var oldukça daima yaşayacaktır. Adı, yaşadığı yüzyılı aşmış ve dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. İş dünyası, Atatürk’ün özel sektöre olan güvenini boşa çıkarmayacaktır. Bağımsızlık savaşımızın ardından en büyük mücadelemiz, uygarlık ve ekonomik gelişim üzerinedir. Çok çalışarak, çok üreterek dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında olmak gibi büyük ve ulvi bir hedefimiz var. Ulu önderin yaşamı boyunca verdiği mücadele birçok ülkenin bağımsızlık savaşına ışık tutmuştur. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnet ile anıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.